PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RECHIZITE SECOND-HAND – VIDEO

RECHIZITE SECOND-HAND – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Aflati pe ultima suta de metri in cursa pentru cumpararea rechizitelor, parintii apeleaza mai nou, la mediul online. Afacerile pe internet sunt astazi la mare cautare, iar prioritate se pare ca au siturile cu profil second hand. Faptul ca gheozdanele sunt putin uzate si culoarea treningului nu mai este la fel de intensa pare sa nu deranjeze parintii dornici sa economiseasca ceva bani.

 

Nebunia declansata de fiecare data la inceperea anului scolar, epuizeaza stocurile site-urilor online. Parintii cauta preturi mai bune pentru haine si rechizite si se indreapta tot mai mult catre shoppingul din fata calculatorului, cautand chiar si oferte second-hand atat pentru ghiodane, penare, manuale sau haine.

Nici studentii nu se dau in laturi de la achizitonare de produse second sau noi prin intermediul internetului, in pregatirea anului universitar. Tendintele inregistrate in cazul cumparaturilor online facute de studenti arata ca acestia sunt interesati de pantofi sport, carti, telefoane mobile, tricouri si huse pentru telefoane.

 

 

 

 

Ilona Rotaru

Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe