PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RECORD DE AMENZI – VIDEO

RECORD DE AMENZI – VIDEO

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Au apasat prea tare pedala de acceleratie si s-au ales cu amenzi usturatoare si permisul de conducere retinut ! Politistii damboviteni au participat la actiunea Speed, organizata simultan in 27 de state, iar prada a fost bogata si de aceasta data. In doar doua zile de actiune, agentii IPJ Dambovita au aplicat peste 580 de sanctiuni contraventionale.

Vitezomanii au fost tinta politistilor damboviteni care s-au raliat actiunii Speed ce a avut loc in toate cele 27 de state membre TISPOL, Organizatia Politiilor Rutiere Europene, axata pe reducerea numarului de accidente produse din pricina vitezei.  Astfel, in cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” poliţiştii  rutieri au organizat acţiuni pe raza judeţului,  pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. În doar două zile de acţiune, poliţiştii au aplicat 580 de  sancţiuni contravenţionale, a căror valoare însumează 110 000 de lei.

Soferii care au ignorat legea si au vrut sa transforme strazile in piste pentru raliuri s-au ales cu permisul de conducere si certificatul de inmatriculare retinute.

Si in judetul Dambovita, depasirea vitezei legale constituie principala cauza de producere  a accidentelor rutiere.

ECHIPA:  Cătălina Sandu/ Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe