PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA, NAȘA OLTENILOR – VIDEO

CHINDIA, NAȘA OLTENILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Târgoviștea a eliminat ALRO Slatina 3-2 (1-1, 2-2) în turul IV al Cupei României

 

 

 

Chindia s-a calificat în turul V al Cupei României, ultimul dinaintea 16-imilor de finală ale competiției, după un meci dramatic cu Slatina, câștigat în prelungiri, pe Eugen Popescu. Echipa de la Târgoviște, înscrisă de autorități în Liga a III-a, a condus de două ori în timpul regulamentar, dar a fost egalată de fiecare dată din penalty-uri discutabile. Cherchez a deschis scorul cu un șut plasat, în minutul 21. Imediat, Slatina a egalat dintr-o lovitură de la 11m văzută doar de centralul Alina Pleșa. Ignea a transformat fără probleme, dar reluările demonstrează că Dinu nu a comis fault. Chindia a revenit în avantaj după pauză, tot din penalty. Honciu l-a învins pe Mogoșanu și a făcut 2-1. Oaspeții au egalat în minutul 85, după același scenariu ca la primul gol. N Kongue a căzut în careu, Slatina a primit penalty, iar Ignea a înscris. S-a mers în prelungiri, Slatina a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Siminic, iar Vătavu a adus calificarea Chindiei în finalul timpului suplimentar. Cel mai bucuros pentru victoria de marți a fost noul președinte al Târgoviștei, Mugur Porumbacu.

 

Slatina n-a câștigat niciodată în fața Chindiei, în trei meciuri jucate în ultimii doi ani. Antrenorul oltenilor a anunțat că-și va pedepsi jucătorii după înfrângerea de la Târgoviște.

 

Turul V al Cupei României se va juca pe 10 și 11 septembrie. Chindia își va afla adversarul la începutul săptămânii viitoare.

 

Ionut Marin/Raducu Radoi

[youtube id=”IJBCtsZYJ-I” mode=”normal” maxw=”620″ align=”center”]

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe