PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » RECORD DE TURISTI LA MUNTE

RECORD DE TURISTI LA MUNTE

de Mditv
42 vizualizări

Desi nu este inca weekend, mii de turisti romani si straini au ales sa petreaca in statiunile de pe Valea Prahovei. Instalatiile de transport pe cablu au facut fata cu greu valului de vizitatori care au urcat pe crestele muntilor. Oamenii au stat si mai bine de trei ore la coada pentru a admira de la inaltime platoul Bucegilor, dar efortul a meritat.

Inca de la primele ore ale diminetii turistii au sperat sa prinda un loc in telecabina. Multi dintre acestia au venit cu o zi in urma pentru a ajunge pe platoul Bucegi, insa din cauza conditiilor meteo si a vantului care a suflat cu putere transportul pe cablu a fost oprit. Asa cum s-au obisnuit, turistii au avut de asteptat chiar daca angajatii de la telecabina lucreaza la foc continuu, chiar si peste program, iar instalatia functioneaza la capacitate maxima. Cel mai mult s-a stat la coada trei ore si jumatate, iar unii dintre vizitatori au renuntat si au plecat.

Reprezentantii Telecabinei din Busteni spun ca in aceasta perioada de mare aglomeratie nu au fost incidente, iar personalul pleaca acasa doar dupa ce ultimii turisti sunt adusi in siguranta la baza muntelui.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe