PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “REGELE MINCINOȘILOR” VINE LA TÂRGOVIȘTE

“REGELE MINCINOȘILOR” VINE LA TÂRGOVIȘTE

de admin
15 vizualizări

Echipa Teatrului Municipal pregateste o noua premiera pentru copii, “Regele mincinosilor”. Cei mici sunt asteptati sa se intoaraca din nou la poveste, in lumea minunata a copilariei unde miracolul si misterul sunt “reale”. Spectacolul va avea loc vineri, 26 aprilie, la ora 12.00, in Sala Tony Bulandra. Scenariul, regia si scenografia sunt semnate de catre Gheorghe Balint, iar ilustratia muzicala este realizata de Ciprian Manta.

http://www.youtube.com/watch?v=OC6vNe556Tw

Regizorul Gheorghe Balint revine la Targoviste pentru o noua colaborare, dupa montarea, in 2009, a unui alt spectacol pentru copii cu mare succes in randul micilor spectatori: “Intamplarile celor trei purcelusi”.

“Sper ca spectacolul REGELE MINCINOSILOR – o poveste despre minciună şi „minima moralia” să se apropie cu delicateţe de sufletele copiilor… părinţilor şi al bunicilor! Sper ca echipa minunată de profesionişti a Teatrului Municipal Târgovişte să ducă mai departe ARTA de a da viaţă şi suflet păpuşilor. Sper ca fiecare dintre ei să uite cât mai târziu să fie COPIL! Sufletul meu rămâne deschis către tine, spectatorule…Te rog, intră în sala de spectacol: ai să găseşti povestea fără de sfârşit.”
Semneaza Gheorghe Balint – regizor.

Din distributia spectacolului fac parte Ionuț Constantinescu, Costin Butăroiu, Ana Maria Pușcălău, Mihai Bălăceanu, Ștefan Ștefănescu, Mihaela Brebinaru, Daniela Ruxandra Mihai.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Valentin Popescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe