PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRG DE BUNĂTĂȚI LA VOINEȘTI

TÂRG DE BUNĂTĂȚI LA VOINEȘTI

de admin
99 vizualizări

Zarzavaturi si legume proaspat culese, verdeturi, rasaduri, produse traditionale de Paste, pastrama si carne de miel. Toate aceste bunatati le gasiti pe tarabele Targului de Florii de la Voinesti , care isi deschide portile la sfarsit de saptamana. Timp de doua zile gospodinele sunt asteptate sa se aprovizioneze cu cele necesare la inceput de primavara si in apropierea Invierii Domnului.

http://www.youtube.com/watch?v=Ck-m-ee0jfQ

Cu o traditie de sute de ani Targul de Florii de la Voinesti are rolul de a deschide anul agricol, asa cum cel de-al doilea Targ, organizat de Sf. Mihail si Gavril are rolul de a inchide anul agricol. Sunt asteptati peste 300 de comercianti din toate colturile judetului sa-si etaleze marfurile si aproximativ 5000 de oameni care sa-i treaca pragul. In halele autorizate sanitar veterinar cumparatorii gasesc produse traditionale, pastrama, branzeturi, peste si legume.

Cei care respecta traditia de Paste, gasesc in Targul de Florii de la Voinesti carne de miel prospata si sanatoasa. Primaria a amenajat un spatiu temporar de sacrificare a mieilor, pe care Directia Sanitar Veterinara l-a autorizat deja.
Daca vremea va fi frumoasa Targul de Florii va tine doua zile, sambata si duminica.

Corina Slămnoiu
Mădălin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe