PRIMA PAGINĂ » SPORT » REGRETE LA CHINDIA

REGRETE LA CHINDIA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Chindia a ratat la mustata prezenta la barajul cu Dunarea Calarasi. Echipa din Targoviste a sperat pana in ultimul minut al ultimei etape ca va prinde locul 2 in Seria Vest a Ligii a II-a. Nu s-a intamplat asa, pentru ca UTA a batut la Brasov cu un gol dubios pe final, iar Chindia trebuie sa se multumeasca acum cu locul 3. “Meritam sa fim mai sus”, spun targovistenii.

Chindia s-a impus cu 4-2 la Baia Mare. Popa a rezolvat meciul in zece minute. N-a fost suficient pentru ca echipa din Targoviste sa ajunga la barajul cu Dunarea Calarasi, ocupanta locului 2 din seria Est. UTA a castigat la Brasov in minutul 89.

Sefii Chindiei au vrut sa perfecteze, pentru aceasta saptamana, un meci amical cu FC Voluntari sau cu Rapid. Targovistenii nu au ajuns la vreun acord, asa ca Cherchez si compania vor sustine antrenamente la baza proprie pana vineri, cand vor intra in vacanta.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe