PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Reguli stricte la adoptiile canine – VIDEO

Reguli stricte la adoptiile canine – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

V-ati gandit sa adoptati unul dintre cainii comunitari ce umbla pe strazile Targovistei?Inainte de a face acest lucru ar fi bine sa stiti ce reguli se aplica, de acum inainte. Administratia locala a impus cateva reguli noi ,iar nerespecatrea acestora va fi foarte costisitoare pentru cei care inteleg sa adopte un caine… doar pe hartie.

In primul rand, nu puteti sa adoptati un caine doar alegandu-l de pe strada. Adoptia va fi posibila doar de la adapostul de la Aninoasa, acolo unde sunt cazati cainii comunitari din Targoviste. Totul va fi facut pa baza de formular iar cainii adoptati vor fi doar cei microcipati, ce, la randul lor, vor avea eliberat si un certificat medical. In plus, trebuie sa dovediti, cu act de propietate, ca aveti un spatiu unde puteti gazdui animalul.In cazul in care animalul va fi regasit pe strada, de catre autoritati ,sanctiunile vor fi semnificative, pentru adoptator.

In momentul de fata, adapostul de caini de la Aninoasa este deschis pentru cei care doresc sa adopte un caine doar in zilele de luni, intre orele 9 si 12.

 

Echipa: Horia Marin/ Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe