PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NOI VREM MEDIC! – VIDEO

NOI VREM MEDIC! – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

De mai bine de 2 luni si jumatate, satenii din localitatea damboviteana Rancaciov  – Dragomiresti nu mai au acces la servicii medicale primare. Asta se intampla de cand, spun oamenii, primarul localitatii a facut presiuni asupra medicului din sat sa plece din comuna. cei mai afectati sunt batranii care nu mai pot beneficia de retete compensate si grastuite. Disperati si revoltati, oamenii au iesit in strada, in semn de protest fasta de indiferenta autoritastilor locale.

 

Localnicii din Rancaciov – Dambovita nu mai suporta situatia cu care se confrunta de atata vreme . Luna de luna, sunt nevoiti sa suporte din buzunar costul integral al medicamentelor care le mai alina suferinta. Ei arta acuzator spre edilul localitatii care, spun ei, a facut presiuni asupra doctoritei care i-a ingrijit mai bine de doua decenii, sa plece din localitate.

Primarul comunei Dragomiresti, Dragos Vladulescu, sustine ca situatia se va rezolva in scurt timp. El a precizat ca fostul medic a plecat din motive personale, fara sa-l anunte, nici vorba ca ar fi facut presiuni asupra acestuia.

 

Echipa: Iulian Bănăşanu,Loredan Bouroşu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe