PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » (RE)ÎNCEPE MAREA ASFALTARE – VIDEO

(RE)ÎNCEPE MAREA ASFALTARE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Lucrari de amploare in municipiul Targoviste! Angajatii administratiei locale muncesc de zor la reabilitarea uneia dintre strazile municipiului Targoviste, artera rutiera ce nu mai suferise astfel de lucrari de zeci de ani. Aflat in vizita de lucru, primarul municipiului Targoviste s-a declarat multumit de evolutia si de calitatea lucrarilor.

Lucrarile se efectueaza pe strada Matei Barasab, din microraionul 2 din municipiul Targoviste. Pentru inceput este refacuta zona pietonala. Ulterior vor fi efectuate lucrari de reabilitare si pe artera rutiera. Aspectul strazii va fi schimbat complet. Pana acum nu a fost o munca usoara pentru angajatii administratiei locale deoarece au fost decapate bucati din asfaltul care fusese turnat de-a lungul timpului si au fost scoase radacini masive ale copacilor care reprezentau un impediment in realizarea lucrarilor.

Lucrarile efectuate de Municipal Construct, societate aflata in subordinea Primariei Targoviste, vor fi finalizate in aproximativ doua saptamani. Ulterior va incepe licitatia pentru asfaltare.

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe