PRIMA PAGINĂ » SPORT » REMIZĂ ÎNAINTE DE ZAGON – VIDEO

REMIZĂ ÎNAINTE DE ZAGON – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Chindia a obținut un punct mic în deplasarea de la Strejnic, 0-0 cu Conpet, în runda din week-end a Ligii a III-a. Echipa lui Silviu Dumitrescu rămâne fără gol primit în 2014, dar rezultatul cu ploieștenii nu va fi luat în calcul în clasamentul play-off-ului. Pentru Chindia urmează o triplă de foc, cu Zagon, Argeș și Fortuna. Tehnicianul roș-albaștrilor a pus egalul de la Strejnic pe seama ratărilor elevilor săi.

“E păcat că s-au irosit șanse bune de gol. Nu înțeleg cum Văduva sau Bucă au ratat din poziție de singur cu portarul. Pentru noi, totuși, importante sunt meciurile care urmează. Trebuie să luăm nouă puncte, adică maxim”, a concluzionat Silviu Dumitrescu.

Chindia rămâne lider în clasamentul sezonului regulat. Celelalte două echipe dâmbovițene, Urban Titu și FCM Târgoviște, au înregistrat rezultate negative în week-end. Titu a pierdut la CSM Câmpina, 0-1, iar FCM a remizat acasă cu Păpăuți, 3-3.

 

Reporter: Ionuț Marin

Imagine: Eduard Găiseanu

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe