PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REPETENȚI LA CAPITOLUL TURISM – VIDEO

REPETENȚI LA CAPITOLUL TURISM – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Avem o tara frumoasa din cale afara dar nu stim sa o aratam si altora. Cand vine vorba de promovarea turismului peste granite, Romania se dovedeste a fi stangace. Ministrul de resort a alocat prea putine fonduri pentru targurile de turism din strainatate, iar din acest motiv, tara noastra , a fost slab reperzentata la standurile celor mai importante targuri de profil. Nici la capitolul promovare interna Romania nu exceleza, materialele care scot la iveala obiectivele turistice fiind de cele mai multe inexistente.

La finele anului trecut, Ministerul Turismului, anunta ca Romania va participa in 2013 la 60 de targuri de turism. Insa, dupa noua luni s-a constatat ca tara noastra nu a fost cunoscuta de straini decat in cadrul celor 24 de astfel de evenimente.

Pentru toate cele 24 de evenimente turistice la care Romania a fost prezenta, ministerul a alocat pana la acest momente decat un milion jumatate de lei.

 

Statisticile dar mai ales numarul redus de turisti arata ca tara noastra nu se bucura de succes nici pe plan national, la aceasta ora mijloacele de informare turistica lasand mult de dorit.

 

Cu potential dar fara promovare, turismul romanesc se afla in declin, iar sansele de redresare nu se intrevad si asta doar din cauza statului care nu investeste timp si bani in acest domeniu.

 

 

 

Ilona Rotaru

Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe