PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REPRIMIȚI PENTRU A FI TRIMIȘI ÎN ȘOMAJ – VIDEO

REPRIMIȚI PENTRU A FI TRIMIȘI ÎN ȘOMAJ – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Dupa mai bine de doua luni fara activitate, Combinatul de Oteluri Speciale ar putea reporni vineri, 28 februarie, Otelaria Electrica. Cel putin acestea sunt promisiunile pe care le-au primit cei 1.000 de angajati aflati in somaj tehnic. Dupa mai multe amanari, acum exista si o speranta pentru salariati. Incertitudinea ramane insa in continuare, avand in vedere ca nu a fost semnata pana la momentul actual o informare oficiala. Pe deasupra vestile sumbre se inmultesc. Chiar daca isi vor relua activitatea salariatii ar putea fi retrimisi in somaj tehnic in numai trei saptamani.

 

Conform promisiunilor pe care le-au primit angajatii Combinatului de Oteluri Speciale din Targoviste, aproximativ 600 de salariati ar trebui sa reinceapa lucrul vineri, 28 februarie, urmand ca alti 500 de angajati care deservesc sectiile de laminoare sa reinceapa activitatea dupa 3 martie. Lipsa comenzilor a intarziat reintoarcea oamenilor la lucru, spun sindicalistii.

 

Chiar daca metalurgistii ar fi reprimiti la munca la termenul stabilit, acestia nu vor avea siguranta locului de munca. Angajatii ar putea fi retrimisi in somaj tehnic in numai 3 saptamani, daca nu vor fi comenzi la combinat.

 

Si cum vestile rele vin de cele mai multe ori la pachet, circula tot mai des zvonurile potrivit carora combinatul ar putea fi vandut din nou in maximum un an de zile. Oamenii sunt disperati si privesc neincrezatori in deciziile pe care le vor lua patronatele.

 

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe