PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SINGUR ÎMPOTRIVA… NIMĂNUI – VIDEO

SINGUR ÎMPOTRIVA… NIMĂNUI – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Iulian Vladu este singurul democrat-liberal care s-a înscris în lupta pentru șefia PDL Dâmbovița

Deputatul Iulian Vladu este singurul democrat-liberal care isi doreste sefia organizatia judetene a partidului. Acesta a ramas singur in cursa pentru ocuparea functiei de presedinte al organizatiei judetene, chair daca isi manifestase intentia de a candida si un alt democrat-liberal.  Alegerile pentru desemnarea noiii structuri de conducere vor avea loc vineri, 21 februarie.

Pentru secretariatul general al PDL Dambovita canidideaza, la fel ca si la sefia organziatiei, o singura persoana, respectiv fostul prefect al judetului Aurelian Popa. Ceva mai multa inghesuiala este in zona prim-vicepresedintilor si a vicepresedintilor. Pentru cele doua functii de prim-vicepreședinte si-au depus candidaturile cinci persoane:  Jean  Popescu,  Ovidiu  Isăilă,  CiprianPrisăcaru, Marin Antonescu si  Adrian Stan. De remarcat ca Prisacaru, Stan si Antonescu se regasesc si printre cei 17 candidati la vicepresedintia organizatiei.

Biroul  Permanent  Județean  al  PDL este  format  dintr-un  președinte,  doi  prim-vicepreședinți,  un secretar  general,  8  vicepreședinți,  doi  secretari  generali  adjuncți,  8 secretari executivi și un trezorier.

Echipa: Iulian Bănășanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe