PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REȚINUȚI ÎN URMA SCANDALULUI CU FOCURI DE ARMĂ – VIDEO

REȚINUȚI ÎN URMA SCANDALULUI CU FOCURI DE ARMĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Patru tineri, printre care si pistolarul de ocazie, au fost retinuti de politistii damboviteni, in urma scandalului cu focuri de arma de la Doicesti. Cei patru sunt prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Tanarul care a tras cu pistolul, chiar in centrul localitatii, se declara in continuare nevinovat, sustinand ca a folosit arma pentru a se apara de cei care il urmareau si ar fi vrut sa il bata. El este cercetat acum pentru uz de arma neletala fara drept.

Primul care a coborat din masina politiei, la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste, a fost tanarul de 29 de ani. Politistii l-au adus in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, fiind cercetat pentru comiterea infractiunii de uz de arma neletala fara drept. Tanarul care a tras trei focuri de arma in centrul localitatii Doicesti spune ca nu se astepta sa fie retinut de oamenii legii. El isi sustine in continuare nevinovatia, declarand ca a folosit pistolul numai pentru ca viata ii era pusa in pericol de cei care il amenintau.

Tot la Parchet si tot cu propunere de arestare preventiva au ajuns alti trei tineri, implicati si ei in scandalul de la Doicesti. Acestia sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si amenintare.

Acum pistolarul de la Doicesti risca sa nu mai poata pune niciodata mana pe o arma, dar si sa ajunga dupa gratii.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe