PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RETROSPECTIVĂ ÎN IMAGINI

RETROSPECTIVĂ ÎN IMAGINI

de Andrei Oprescu
104 vizualizări

Pictură, grafică, desen, toate îmbinate armonios într-o expoziţie, în premieră la Târgovişte, a pictorului Mihai Şerbănescu. Vernisajul, intitulat Retrospectivă, se va deschide sâmbătă, 9 septembrie, iar iubitorii de artă vor avea două luni la dispoziţie pentru a admira lucrările.

Pentru prima dată în ultimii douăzeci de ani, Mihai Şerbănescu va avea propria expoziţie la Târgovişte, oraş de suflet pentru artist. A expus în toată ţara, de-a lungul timpului, iar acum a venit rândul vernisajului din fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, pe care a creionat-o de atâtea ori în operele sale. Tot pentru prima dată, etajul I al Muzeului de Artă este alocat unui artist. Expoziţia permanentă va fi strânsă pentru expoziţia temporară de pictură, grafică şi desen a pictorului Mihai Şerbănescu.

Lucrările prezentate, majoritatea naturi statice, sunt rodul muncii de-a lungul timpului, sunt lucrări din vechea Târgovişte, de la New York, de la Veneţia, din ţara noastră. În jur de 50 de lucrări vor fi expuse la Muzeul de Artă, timp de două luni.

Deschiderea expoziţiei va fi sâmbătă, 9 septembrie, la Muzeul de Artă, din municipiul Târgovişte, începând cu ora 17:00.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe