PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REVOLTATOR: Sute de batrani, torturati si exploatati in azile din Muntenia! 24 de persoane, arestate!

REVOLTATOR: Sute de batrani, torturati si exploatati in azile din Muntenia! 24 de persoane, arestate!

de Moise Razvan
361 vizualizări

Caz revoltator descoperit de DIICOT in trei azile de batrani din localitatea Voluntari, judetul Ilfov. Peste 100 de persoane au fost salvate in urma unor perchezitii efectuate de autoritatile statului la mai multe azile, unde batranii, multi dintre ei cu dizabilitati erau batuti, infometati si pusi la munca fortata. 56 dintre ei au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. In urma acestor descoperiri, 24 de inculpati au fost arestati. Confrom anchetatorilor, fusesera constituite in Ilfov doua grupari infractionale organizate in scopul exploatarii persoanelor cu dizabilitati sau aflate in situatii vulnerabile, acestea fiind exploatate prin supunerea la tratamente inumane si degradante, prin exploatarea muncii neremunerate acestora si acte de violenta fizica.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe