PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REZULTATE RUŞINOASE PENTRU PROFESORI

REZULTATE RUŞINOASE PENTRU PROFESORI

de Mditv
4 vizualizări

Profesorii sau aspiranţii la catedre se fac de râs în faţa elevilor. Astăzi s-au afişat rezultatele pentru examenul de titularizare în învăţământ, iar notele celor care vor să devină dascăli titulari nu sunt tocmai demne de mândrie.

Elevii de clasa a XII-a au fost muştruluiţi pentru că nu au obţinut note mai mari sau măcar de trecere la Examenul de Bacalaureat, iar acum cei care ar trebui să se pună mai bine cu burta pe carte sunt profesorii. Aceştia nu vor reuşi să depăşească la Titularizare procentul de 68,1%, cumulat de elevi la BAC. În judeţul Dâmboviţa, 43,65% din candidaţi au luat peste nota 7. Anul trecut, dâmboviţenii au avut un procent de promovabilitate de 40,90%. În Argeş promovabilitatea este de 69,92%, trei dintre candidaţi obţinând note de 10. Pe locurile fruntaşe la nivel naţional este judeţul Teleorman. 70,97% dintre candidaţii teleormăneni au promovat concursul de ocupare a posturilor vacante din învăţământ. În celelalte judeţe din regiunea Muntenia-Sud rezultatele nu au fost încă centralizate. Rata de participare la proba scrisă a examenului de titularizare la nivel naţional a fost de 87,20 %, în total prezentându-se 22.866 de candidaţi, peste 3.100 fiind absolvenţi ai promoţiei 2016, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării ştiinţifice. Un număr de 29 de candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Candidaţii pot depune contestaţii pe 27 si 28 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 3 august.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe