PRIMA PAGINĂ » SPORT » RICĂ NEAGA A SEMNAT CU TITU – VIDEO

RICĂ NEAGA A SEMNAT CU TITU – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Titu are de azi un nou antrenor! Echipa de Liga a III-a din micuțul oraș dâmbovițean va fi pregătită de Rică Neaga, tehnician care a negociat toată vara cu… Chindia Târgoviște! Neaga a semnat un contract valabil doi ani și va fi ajutat, la Urban, de Remus Bărbărie, cu care a colaborat și la Atletic Bradu. Primul antrenament al oamenilor de la Titu e programat vineri, de la ora 10.00.

Neaga vrea să facă echipă de Liga a II-a în doi ani la Titu. Va pune accent pe tinerii de la Nucet, dar își va aduce și câțiva dintre jucătorii pe care i-a pregătit la Bradu, arbitrul promovării în ultimul sezon din Divizia C. Fostul dinamovist Mărgăritescu, bun prieten cu Neaga, ar putea ajunge și el la Titu.

Titu va avea buget mic, 50.000 de euro pentru campionatul 2014-2015. Banii vor veni în proporție covârșitoare de la Primărie.

Autoritățile au planuri mari pentru sportul-rege din Titu. În curând, ar trebui să înceapă lucrările de modernizare la stadionul Orășenesc. Arena renovată va avea 2.000 de locuri, toate pe scaune, instalație nouă de nocturnă și multiple facilități.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe