PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RISIPĂ PE BANII PUBLICI LA TÂRGOVIŞTE

RISIPĂ PE BANII PUBLICI LA TÂRGOVIŞTE

de Mditv
8 vizualizări

O nouă bilă neagră pentru primarul interimar, Cristian Stan, în joaca sa de-a administraţia municipală. În plin cod galben de ploi abundente, cand cantităţile de apă ajung la 30 l/mp, la Târgovişte aspensoarele sunt încă active. Probabil, edilul s-a gândit că spaţiile verzi nu primesc destulă apă de la natură şi a vrut să arate că stropitorile chiar funcţionează. Şi-a ales cel mai prost moment şi dovedeşte încă o dată că îşi bate joc de banii târgoviştenilor.

Mai mare râsul pe străzile târgoviştene. De parcă nu ar fi fost de ajuns apa de ploaie care în loc să ajungă în canalizare a inundat partea carosabilă şi în cele mai multe locuri şi trotuarele dedicate pietonilor, interimarul Stan s-a gândit să pornească şi aspensoarele. Pe o ploaie torenţială, dispozitivele cu ajutorul cărora se împrăștie apa adusă prin conducte, sub formă de picături care imită ploaia, funcţionează la capacitate maximă pe spaţiile verzi. Imaginile au fost surprinse de un târgoviştean, pe Bulevardul I.C.Bratianu. Indignat de modul în care Cristian Stan risipeşte bugetul local, cetăţeanul a trimis imaginile redacţiei noastre.

Ce vreţi să faceţi domnule primar interimar, să inundaţi Târgoviştea mai rău decât a făcut-o natura? Unde sunt canalizările care ar fi trebuit să capteze apa de ploaie în astfel de situaţii şi de ce aspensoarele funcţionează fix când nu trebuie? Ruşine! Cum puteţi da ochii cu cetăţenii cărora le cereţi votul ştiind că vă bateţi joc de banii lor?

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe