PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » VECINII I-AU DAT O LECŢIE

VECINII I-AU DAT O LECŢIE

de Mditv
10 vizualizări

Protest inedit în oraşul lui Nenea Iancu. Supăraţi pe vecinul care timp de cinci a uitat să-şi mai mute autoturismul parcat pe trotuar, locatarii s-au gândit să-I dea o lecţie. Pentru că nu au putut face curaţenie de Paşte şi împinşi de nepăsarea proprietarului, Dacia 1310 a fost vopsită în lungul bordurii trotuarului. În spirit de glumĂ sau nu, locatarii speră ca dunga albă de var trasata şi peste autoturism să-l facă pe proprietar să înţeleagă mesajul şi să elibereze domeniul public.

Marele Ion Luca Caragiale ar fi probabil invidios pe urmaşii săi care au protestat inedit în cartierul 9 Mai.Oamenii sunt deranjaţi de maşina care zace pe domeniul public, iar câţiva locatari care au vopsit bordura trotuarului de pe stradă Domnişori au mers cu dunga în linie dreaptă, trecând şi peste bătrâna şi ruginita Dacie, nemişcată de un cincinal din locul respectiv. Fotografiile cu autoturismul au făcut furori pe reţelele de socializare, iar pozele au fost postate şi redistribuite de sute de ori. Acum, locatarii speră că proprietarul va înțelege mesajul și își va muta vechiul autoturism.

Protestul la adresa proprietarului care şi-a abandonat maşina e un semn că locuitorii oraşului şi-au pierdut răbdarea, având în vedere zecile de rable lăsate de izbelişte pe trotuare sau în parcările blocurilor. Oamenii spun că procedura de debarasare a domeniului public de autovehiculele în paragină este complicată şi îndelungată: rablele sunt identificate, proprietarii sunt somaţi să le ridice,iar dacă aceştia refuză să răspundă somaţiei, se emite o dispoziţie prin care autoturismele sunt declarate abandonate şi abia apoi pot fi ridicate de pe stradă. Vopsitorii protestatari ploiesteni spun că nu au mai aşteptat atâta timp şi il someaza pe omul cu automobilul să vină să şi-l ridice de pe domeniul public.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe