PRIMA PAGINĂ » SPORT » ROMÂNIA – FINLANDA, FĂRĂ SPECTATORI

ROMÂNIA – FINLANDA, FĂRĂ SPECTATORI

de Mditv
16 vizualizări

Nationala Romaniei va juca fara spectatori meciul care o poate duce la EURO 2016. Dupa incidentele de la Budapesta, cand dinamovistii si stelistii s-au batut crunt in peluza tricolorilor, UEFA a taiat in carne vie. Meciul cu Finlanda se va juca in fata tribunelor goale, iar Federatia a fost amendata cu 110.000 de euro, pentru jocurile cu Ungaria si Grecia.

Pe 8 octombrie, in loc sa aiba sustinerea a 50.000 de oameni, tricolorii vor juca fara spectatori meciul cu Finlanda, care se poate dovedi decisiv pentru calificarea la Euro. UEFA a anuntat in cursul dupa-amiezei de miercuri sanctiunile in cazul Federatiei Romane, care a fost taxata asupru pentru ce s-a intamplat la ultimele doua meciuri ale echipei nationale. Probleme nu au fost doar la Budapesta, ci si la Bucuresti, la meciul cu Grecia. In afara de masura interzicerii accesului spectatorilor la meciul cu Finlanda, UEFA a aplicat si o amenda Federatiei, in total 110.000 de euro. Cu Finlanda, delegatia nationalei, inclusiv jucatori, antrenori, staff, nu trebuie sa depaseasca 75 de persoane. Vor mai putea intra la meci reprezentantii presei, in baza unui proces de acreditare. Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc în data de 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe