PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ROMII AU BĂGAT PANICA ÎN BRITANCI – VIDEO

ROMII AU BĂGAT PANICA ÎN BRITANCI – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Măsură radicală a britanicilor împotriva ţiganilor români. Cetăţenii patrulează noaptea pe străzi pentru a-i surprinde pe „musafirii nepoftiţi”. Romii au băgat panica atât de tare în britanici încât localnicii pleacă în patrule pentru a îi surprinde pe „musafirii nedoriţi” perturbând liniştea în comunităţi.
Din ce în ce mai mulți romi invadează străzile Londrei, spre nemulțumirea britanicilor. Mulți nu se duc acolo să munceasca și încearcă să câștige bani prin metode nu tocmai legale. Este și cazul acestor români care încearcă să îi înșele pe britanici. Și asta n-ar fi tot!  Britanicii susțin că romii fac scandal şi aruncă gunoaie pe străzi după lăsarea serii, pentru că aceste lucruri fac parte din moştenirea lor culturală. Postul de televiziuen BBC a realizat de curând un amplu reportaj cu romii care dormeau în parcurile londoneze sub cerul liber.

Era 4 dimineța in Park Lane si aproximativ 50 de români au fost treziți de polțiștii londonezi. Autoritățile britanice le-au oferit românilor găsiți în parc un zbor gratuit spre casa, plătit din banii contribuabililior londonezi. Dar mulți se intorc în scurt timp în Londra. Văzând că oficialii nu fac nimic pentru a-i apăra de romi, localnicii au decis să ia dreptatea în propriile mâini. Tocmai de aceea ies în număr mare pe străzi ca să îi pozeze sau să îi filmeze pe romii scandalagii, iar apoi să arate lumii întregi faptele surprinse. În plus, membrii unei asociaţii locale de pakistanezi oferă cursuri gratuite romilor despre cum ar trebui să se poarte în Marea Britanie.

Echipa:Mihai Eremia

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe