PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RUPERE DE NORI ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

RUPERE DE NORI ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Rupere de nori in Targoviste! O furtuna de un sfert de ora a facut ravagii. Vantul puternic a smuls acoperisurile de la doua blocuri si doua autoturisme au fost avariate. Norocul a facut ca nimeni sa nu fie ranit! Strazile s-au inundat si ele, iar pasajul de la podul Romlux s-a transformat intr-un lac. Mai multi soferi care s-au incumetat sa treaca prin valuri trebuie sa isi duca acum masinile in service.
Furtuna a pus stapanire pe municipiul Targoviste, marti dupa amiaza. Codul galben de vijelii emis de meteorologi s-a adeverit. A plouat puternic si a cazut grindina. Vantul puternic a facut si el pagube. In acest cartier, acoperisul unui bloc a fost smuls si proiectat pe doua autoturisme, care au fost serios avariate. Unul dintre proprietari va trebuie sa suporte pagube din propriul buzunar, pentru ca reparatiile nu ii sunt acoperite de asigurare.

Pompierii au intervenit de urgenta. Locatarii blocului vor trebui insa sa isi repare singuri acoperisul cazut.
Probleme mari au fost si in trafic. Strazile au fost rapid inundate, iar grindina le-a dat mari batai de cap celor care se aflau la volan. Cel mai rau a fost insa la pasajul de la Romlux, care a fost inundat. Mai multi soferi, care s-au incumetat sa treaca prin apa, nu au mai putut inainta si s-au rugat de alti conducatori auto sa ii tracteze. Problema este ca unele autoturisme au acum nevoie de reparatii. Oamenii sunt revoltati ca vor trebui sa suporte singuri pagubele.
Altii au gasit o metoda originala sa treaca prin pasaj, fara sa isi strice masina. Au mers cu spatele.
Cei mai multi nu au avut insa curaj sa treaca prin valuri. Au asteptat zeci de minute ca apa sa se retraga.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu, Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe