PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POTOP DE AMENZI – VIDEO

POTOP DE AMENZI – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Pietonii din judetul Calarasi se afla in topul celor care comit nereguli în trafic. Dupa soferi, acestia sunt primii care incalca normele de circulatie, in special prin traversari neregulamentare.

Timp de cateva zile, pe raza judeţului Călăraşi, a fost desfăşurată o acţiune care a vizat creşterea siguranţei participanţilor la trafic şi prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii angajaţi în traversarea drumurilor publice. În urma acţiunii, au fost aplicate 935 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 332 pentru abaterile comise de pietoni. Poliţiştii au reţinut 47 de permise de conducere conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi au retras şi 18 certificate de înmatriculare. Faţă de conducătorii auto care nu au respectat normele rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public, s-a luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile.

sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe