PRIMA PAGINĂ » SPORT » S-A ALES PRAFUL! – VIDEO

S-A ALES PRAFUL! – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Condamnarea lui Gică Popescu la trei ani și o lună, închisoare cu executare, a bulversat întreaga lume a fotbalului românesc. După retragerea de pe gazon, Popescu s-a implicat, ca manager, doar la două cluburi, propria școală de fotbal de la Craiova și, ulterior, Chindia Târgoviște, cu care a început de la zero, din Liga a III-a, în 2010. Proiectul lui Popescu – întocmit cu autoritățile locale și județene de la momentul respectiv – cuprindea investiții în infrastructură și o echipă care în 2015 să joace în Liga I. Aproape de jumătatea ciclului propus de fostul căpitan al Barcelonei, în 2012, Chindia era în eșalonul doi al fotbalului românesc.

Între timp, Chindia s-a întors de unde a plecat, adică din Liga a III-a. Colaborarea lui Gică Popescu, rămas asociat până zilele trecute la clubul târgoviștean, cu noua putere din Dâmbovița, n-a fost una fructuoasă, iar despre construcția unui nou stadion nu s-a mai discutat nimic.

 

 

Reporter: Ionuț Marin

Imagine: Eduard Găiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe