PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A ÎMPUȘCAT ÎN TIMP CE CURĂȚA ARMA

S-A ÎMPUȘCAT ÎN TIMP CE CURĂȚA ARMA

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Incident cu semne de întrebare în Dâmbovița. Un bărbat este în stare gravă după ce, se pare că s-ar fi împușcat cu arma de vânătoare pe care încerca să o curățe. Fratele bărbatului a auzit zgomotul puternic și a dat alarma. Medicii au intervenit de urgență. Un elicopter SMURD a aterizat pentru a-l prelua pe bărbat și a-l transporta la Spitalul Floreasca.

Bărbatul de 55 de ani, strungar din localitatea dâmbovițeană Aninoasa era acasă singur acasă și se apucase să-și curățe arma de vânătoare pe care o deținea legal. Într-un moment de neatenție acesta s-ar fi împușcat în umăr. Fratele său l-a găsit și a chemat ajutoare. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate.

Medicii au ajuns de urgență la fața locului. Un echipaj de pe ambulanță l-a stabilizat pe bărbat care era în stare gravă și un elicopter SMURD l-a preluat și transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul. Din primele verificări arma este deținută legal. În cauză, a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe