PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CU VITEZĂ SPRE MOARTE

CU VITEZĂ SPRE MOARTE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Accident cu multe semne de întrebare în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat de 30 de ani s-ar fi rostogolit de mai multe ori pe un câmp, după ce ar fi pierdut controlul volanului pe DN71, în dreptul localităţii Mircea Vodă. Din primele date, se pare că şoferul avea viteză mare şi nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii au găsit în maşină distrusă două sacoşe pline cu lire sterline.

Bărbatul de 30 de ani, din Valea Voievozilor, era patronul unui lanţ de pizzerii din Târgovişte, Craiova, Piteşti şi Bucureşti. Acesta ar fi pierdut controlul maşinii sale de lux şi a părăsit carosabilul, rostogolindu-se pe câmp zeci de metri. Bărbatul conducea fără permis, încât i-a fost suspendat în urmă cu ceva vreme, tot pentru viteză eccesivă.

De asemenea, în autoturism, au fost descoperite două sacoşe cu lire sterline, în bancnote de 20 şi 50. Se pare că acestea însumează zeci de mii de lire sterline. Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea provenienţei banilor.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe