PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A RAZBUNAT PE LIVADA

S-A RAZBUNAT PE LIVADA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Daca pe vremuri, se certau peste gard sau isi aruncau cate o vorba grea pe ulitele satului, acum neintelegerile intre vecini se lasa cu pagube importante. Un barbat din Vulcana Pandele, judetul Dambovita, s-a trezit cu intreaga livada distrusa. Zeci de pomi fructiferi au fost taiati din radacina. Cand a vazut dezastrul, batranului i s-a facut rau. Este convins ca este vorba despre o razbunare a unui vecin, cu care a mai avut certuri in trecut. Daca ar fi fost hoti, ar fi furat copacii taiati, penrtu a-i vinde ca lemn de foc. Batranul a depus plangere la politie, dar paguba nu mai poate fi recuperata.

Batranul in varsta de 76 de ani este disperat. Munca lui de-o viata s-a dus pe apa sambetei. Toti merii si prunii pe care ii avea in livada au fost taiati de la radacina.

Nici acum nu isi poate stapani lacrimile cand vede dezastrul. Aceasta livada era un mic ajutor pentru el, pentru ca are o pensie mica si o sotie bolnava. Este convinsa ca totul a fost din razbunare. Livada nu i-a fost calcata de hoti, pentru ca ar fi luat cu ei si pomii taiati, macar ca lemn de foc.

Batranul il suspecteaza pentru distrugerea livezii pe unul din vecinii sai, cu care de cativa ani nu are liniste deloc.

Omul a depus plangere la politie, dar se teme ca vinovatul nu va fi prins si isi va continua razbunarea.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe