PRIMA PAGINĂ » SPORT » S-A (RE)APRINS FLACĂRA! – VIDEO

S-A (RE)APRINS FLACĂRA! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Flacăra Moreni zâmbește din nou, sub comanda fostului internațional Gabi Paraschiv! Galben-albaștrii au bătut tot în 2014: au șase victorii din șase meciuri oficiale și au sprintat pe primul loc în Liga a IV-a, depășind rivalele din Fieni și Aninoasa. Flacăra s-a calificat și în optimile fazei județene a Cupei României, după 4-0 la Gura Ocniței.
Suntem pe drumul cel bun. Am reușit să legăm victoriile din campionat cu cele din Cupa României. Ne dorim trofeul județean, dar și un parcurs bun în faza națională. De ce nu, chiar o echipă din primele două ligi la Moreni, e mândru fostul oțelar Paraschiv, întors acasă să readucă Moreniul pe harta fotbalului mare.
Suporterii s-au întors lângă echipă și dau o mână de ajutor în drumul spre revenirea Moreniului în circuitul de performanță. Fanii s-au mobilizat exemplar și au reabilitat, din fonduri proprii, sectorul de tribună în care stau. La meciurile de acasă vin 6-700, iar în deplasări merg câteva zeci.

Reporter: Ionuț Marin
Foto: facebook Flacăra Moreni

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe