PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A SINUCIS IN FANTANA

S-A SINUCIS IN FANTANA

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

Drama intr-o localitate din judetul Dambovita. Un batran de 73 de ani, satul de singuratate, saracie si boala a fost gasit mort intr-o fantana din sat. O femeie care a vrut sa scoata apa din fantana a dat peste cadavru si a anuntat autoritatile. Batranul disparuse de acasa de cateva zile.

Barbatul in varsta de 73 de ani nu a avut nicodata o familie. Umbla singur in sat si se hranea din mila localnicilor. In tinerete picta portrete oamenilor din sat care ii cereau. De cativa ani era macinat de boala. Ii spunea mereu fratelui sau ca nu mai suporta singuratatea.

Luni dimineata, o femeie s-a dus la fantana ca sa scoata apa. S-a ingrozit cand a vazut cadavrul in fantana. La fata locului au venit imediat pompierii care au scos trupul neinsufletit din fantana.

Se pare ca nu este pentru prima oara cand batranul a incercat sa-si puna capat zilelor. Ultima data a vrut sa se spanzure, dar a fost gasit in ultimul moment si slavat de o ruda.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe