PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A UMPLUT PAHARUL TÂRGOVIȘTENILOR – VIDEO

S-A UMPLUT PAHARUL TÂRGOVIȘTENILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

O noua zi, alte probleme semnalate de targovistenii veniti in emisiunea Politica strazii, in studioul mobil amplasat de MDI Tv pe Platoul din Fata Prefecturii din Targoviste. Prea multa nepasare exista in municipiul dambovitean, au semnalat oamenii aflati in direct cu moderatorii Sebastian Dragan si Sorin Diaconescu. Targovistenii spera ca vocea lor va fi auzita de autoritati macar acum, in al doisprezecelea ceas, cand paharul de necaz este aproape plin. Sute de oameni s-au inscris si in aceasta seara la tombola dotata cu premii substantiale si spera sa isi auda numele printre castigatori, pe 30 septembrie cand va avea loc tragerea la sorti.

 

Stefan Pica este un targovistean de 28 de ani care stie ce inseamna suferinta. Acesta este dezamagit ca valorile tinerilor nu sunt apreciate la adevarata lor valoare in tara noastra. Tanarul reclama lipsa de perspective din Romania, desi si-ar dori sa lucreze in tara. Din aceasta cauza a ajuns sa isi doreasca sa plece in strainatate.

 

Targovistenii sunt nemultumiti si de modul cum s-a realizat reabilitarea blocurilor in municipiul Targoviste. Lucrarile sunt de proasta calitate, iar imobilele arata jalnic, spun oamenii.

 

O alta problema semnalata in cadrul emisiunii Politica strazii a fost legata de usurinta prin care se elibereaza certificatele de producator legumicultorilor, de catre autoritatile competente. Oamenii se arata revoltati de faptul ca in piete au loc mai mult bisnitarii, si nicidecum legumicultorii, care ar putea sa vanda produsele mai ieftin.

 

De vina sunt autoritatile si politicienii, au spus la unison invitatii din emisiune. Autoritatile par indiferente la nevoiele cetatenilor. De altfel, parlamentarii le-au promis marea cu sarea in campania electorala numai pentru a le obtine votul.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Miercuri si joi, emisiunea Politica Strazii va avea loc in fata Primariei Targoviste. Pe 13 si 16 septembrie ne gasiti in Piata Mihai Viteazul din Targoviste, iar pe 17 si 18 septembrie in fata Salii Polivalente din Targoviste. Caravana MDI se va muta apoi si in Fieni, Pucioasa, Gaesti, Moreni, Racari, Titu si Voinesti, pentru a fi mai aproape de damboviteni si sa le asculte problemele.

 

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe