PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A URCAT BEAT LA VOLAN ŞI ŞI-A UCIS PRIETENUL

S-A URCAT BEAT LA VOLAN ŞI ŞI-A UCIS PRIETENUL

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Teribilismul combinat cu alcoolul a generat moarte în comuna dâmbovițeană Băleni! Un tânăr de 19 ani, aflat sub influența alcoolului, ar fi condus cu viteză excesivă, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului a distrus porțile unei gospodării și stâlpul de susținere betonat și a avariat mașina aflată în curte. Individul a avut noroc și a scăpat doar cu câteva răni minore, însă, pasagerul din dreapta, prietenul său, în vârstă de doar 17 ani, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Acesta ar fi împlinit 18 ani peste câteva zile.
Se pare că cei doi tineri, din Gheboaia, veneau de la o petrecere, iar într-o curbă periculoasă din comuna Băleni şoferul a pierdut controlul volanului şi au ajuns cu maşina în curtea unor bătrâni. Proprietarii au fost treziţi de poliţişti şi acum privesc cu ochii în lacrimi dezastrul din gospodăria lor. Sunt în vârstă şi spun că nu mai au puterea să repare tot ce a fost distrus în urma accidentului.
Proprietarii spun că şi acum sunt datori pentru că au refăcut gardul şi casa după fiecare maşină care a ratat curba şi ajuns în curtea lor.
Pasagerul de 17 ani a decedat în drum spre spital. Acesta ar fi împlinit vârsta majoratului peste câteva zile.
În cazul şoferului teribilist, aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele şoferului vinovat s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice a unui autovehicul pe drumurile publice.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe