PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂ CURGĂ RECLAMAȚIILE… – VIDEO

SĂ CURGĂ RECLAMAȚIILE… – VIDEO

de admin
6 vizualizări

De parca nu ar fi fost suficiente problemele si scandalurile din educatie, unele scoli se transforma in adevarate campuri de razboi. Si asta pentru ca unii dascali isi ocupa mai mult timp scriind reclamatii, decat predand la catedra. Va oferim un astfel de exemplu din Bucsani, Dambovita, unde un profesor pare a-si facut o adevarata pasiune din a semna petitii si reclamatii.
Numarul mic de elevi, care a dus la mutarea claselor V-VIII de la scoala Racovita la unitatea de invatamant din satul vecin a fost inceputul reclamatiilor pentru acest profesor. Lista nemultumirilor s-a umplut rapid cu starea proasta a microbuzului scolar, lipsa unui profesor insotitor pentru elevii adusi la scoala cu acest autovehicul, disponibilizarea sa, care a fost urmata de reincadrare, iar toate acuzatiile sunt indreptate catre directorul unitatii de invamant. Dascalul sustine ca elevii sunt tinuti fara apa in scoala, nu li se permite accesul la toaleta, mai mult usile nu ar avea nici clante.
Conducerea unitatii de invatamant respinge toate acuzatiile si spune ca dascalul, si el fost director, este de profesie…reclamagiu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe