PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » SĂ-L AJUTĂM PE PARTICK!

SĂ-L AJUTĂM PE PARTICK!

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

În pragul sărbătorii Învierii Domnului putem face o minune. Împreună putem să-i dăm speranţă lui Patrick, un băieţel de doar un an care are mare nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală în Turcia. La naştere a fost diagnosticat cu hidrocefalie, au urmat crize, convulsii şi complicaţii. Cu ajutorul oamenilor din Gura Foii şi al preoţilor părinţii au reuşit să-l ducă la investigaţii, însă fiecare zi de internare costa 1000 de euro.

S-a grăbit să vină pe lume la doar 33 de săptămâni pentru a le aduce o bucurie părinţilor, însă încă de la naştere micuţul Patrick se luptă cu diagnostice care l-au purtat din spital în spital. La un an cântăreşte doar 5 kilograme şi nu se poate dezvolta ca un copil de vârsta lui. Părinţii au primit mai multe diagnostice, însă principala problema este o complicaţie la cap. Cu ajutorul oamenilor cu suflet au reuşit să strângă bani pentru o consultaţie în Turcia. Aici ar trebui să fie investigat RMN şi după diagnosticarea exactă a bolii să fie operat.

De pe patul de spital din Turcia mama lui Patrick cere disperată ajutor. O zi de internare costă 1000 de euro, iar intervenţia chirurgicală se ridică la 20.000 de euro, o sumă prea mare pentru familia lui Patrick.

Cei care vor, pot dona pentru Patrick în contul afişat. Prietenii şi apropiaţii au făcut şi o pagină de socializare unde încearcă să mobilizeze oamenii cu suflet mare pentru a-l ajuta pe Patrick Ştefănuţ.

RO26RZBR0000060016800034

Banca Raifeissen

Bârdeș Ionuț Marian

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe