PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “SĂGEATA ALBASTRĂ” A LOVIT DIN NOU

„SĂGEATA ALBASTRĂ” A LOVIT DIN NOU

de Andrei Oprescu
45 vizualizări

La doar două zile de la accidentul de tren din Pătroaia, unde un bărbat a fost izbit în plin de Săgeata albastră la trecerea la nivel cu calea ferată, un alt accident teribil s-a petrecut în această după-amiază în Doicești. Un autoturism a fost lovit de tren și pasagerul din dreapta a murit pe loc. Șoferul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Localnicii din zonă spun că ar trebui să fie montate bariere sau să fie mai bine semnalizată trecerea la nivel cu calea ferata.

Cei doi bărbați se aflau în mașina unei firme de cablu din județ. Șoferul a crezut că va avea timp să treacă dar autoturismul a fost izbit în plin de Săgeata Albastră„. Pasagerul a murit pe loc în urma impactului puternic la o viteză foarte mare. Șoferul s-a ales cu leziuni grave și a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spitalul din Târgoviște. O echipa de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de urgență s-a deplasat la fața locului.

Localnicii spun că în zonă au avut loc foarte multe accidente de tren și asta pentru că trecerea la nivel cu calea ferată nu este semnalizată corespunzător. Spun că au cerut autorităților să monteze bariere, dar în zadar.

Impresionați de sfârșitul tragic al bărbatului, oamenii au aprins lumânări la locul accidentului pentru sufletul celui decedat. Mecanicul trenului a refuzat să dea declarații.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. Este al doilea accident din județul Dâmbovița în care a fost implicată „Săgeata Albastră în ultimele două zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe