PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SAGIAN, PRIETENUL FIULUI LUI GHENOSU, ARESTAT PENTRU PROXENTISM ȘI ȘANTAJ – VIDEO!

SAGIAN, PRIETENUL FIULUI LUI GHENOSU, ARESTAT PENTRU PROXENTISM ȘI ȘANTAJ – VIDEO!

de Andrei Oprescu
896 vizualizări

Un apropiat al fiului lui Ghenosu a fost încătușat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște. Mirlou Sagian Sebastian, are 19 ani și este din Târgoviște și, potrivit anchetatorilor, acesta se sustrăgea cercetărilor privind infracțiunea de proxenetism, în dosarul în care este cercetat și fiul lui Ghenosu.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de șantaj, constând în aceea că, la începutul lunii septembrie 2017., prin amenințare cu acte de violență, ar fi solicitat în mod injust 4.000 de euro, de la o tânără din Moreni, care i-ar fi fost iubită.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă. Fiul lui Ghenosu a fost prezentat și el magistraților cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE: Judecătorii au decis arestare preventivă  a lui Sagian, pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe