PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVATI DIN CALEA APELOR

SALVATI DIN CALEA APELOR

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Duminica, ploaia a creat probleme mari turistilor campati in zona Zanoaga din Muntii Bucegi. O furtuna care a durat cateva minute, insotita de grindina, a facut drumul din munte impracticabil si a surpsins mai multi turisti in corturi. Jandarmii montani au intervenit pentru a-i ajuta pe oameni sa scape de furia apelor.

S-a rupt cerul duminica in zona Muntilor Bucegi. Mai multi turisti, campati in zona Zanoaga, au avut de suferit din cauza caderilor masive de apa. Sase corturi au fost inundate. Turistii au sunat disperati la 112 cerand ajutorul autoritatilor. Jandarmii montani au intervenit si au ajutat turistii sa-si stranga corturile din calea apelor. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar turistii au reusit sa plece spre casa, ce-i drept, mai devreme decat si-ar fi dorit. Jandarmii sfatuiesc turistii care intampina probleme in zona montana sa foloseasca cu incredere numarul de urgente 112, pentru a primi ajutor lor.

Echipa: Mihai Eremia

http://youtu.be/Psm8roNyTVA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe