PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRACI, DAR COMOZI

SĂRACI, DAR COMOZI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

A venit randul somerilor sa se aseze la coada, in Targoviste, pentru a primi ajutoarele de la Uniunea Europeana. Oamenii au venit cu noaptea in cap, cu speranta ca vor fi primii cand va incepe distribuirea alimentelor. La prima ora a diminetii erau peste 100 de targovisteni care asteptau sa isi primeasca pachetele, spre bucuria taximetristilor, care nu au dus lipsa de clienti.

Desi au fost in numar mai redus decat in alte zile, targovistenii aflati in somaj, care primesc ajutoare europene, tot nu au stat linistiti la coada. Multi au venit cu cateva ore inainte de a se incepe distribuirea alimentelor si si-au pierdut rabdarea. Si-au varsat nervii pe cei aflati in afara gardurilor de protectie, care ar fi putut incerca sa intre inaintea lor. A venit apoi randul jurnalistilor sa fie mustrati de unii someri. Oamenii s-au iritat, dupa ce echipa MDI TV a filmat cum isi indesau alimentele in taxiuri.

Cert este ca ajutoarele europene s-au transformat in sursa de castig pentru taximetristi. De aceasta data, operatorii de taxi nu au mai asteptat sa fie chemati de targovisteni. In curtea unde se distribuiau ajutoarele, masinile au fost parcate dis de dimineata, iar soferii isi racolau usor clientii. Tarifele s-au negociat, iar taxiu-rile abia au putut face fata numarului mare de clienti.

Madalina Zabava / Raducu Radoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe