PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SARACIA FACE VICTIME – VIDEO

SARACIA FACE VICTIME – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Cateva sute de pensionari s-au imbulzit la coada astazi in Targoviste, pentru ajutoarele europene! Strivite in aglomeratie, cateva batrane au lesinat si au fost scoase pe brate de politistii locali. Oamenii spun ca sunt umiliti. S-au trezit cu noaptea in cap pentru a prinde un loc in fata si dupa ore bune de stat la coada tot nu reusisera sa ia alimentele. Altii in schimb au fost mai descurcati. Si-au facut loc prin multime si apoi au indesat ajutoarele in taxi-uri.

Ajutoarele de la Uniunea Europeana au facut victime in randul targovistenilor. S-au imbulzit la coada sa prinda pachetele cu alimente, iar cateva persoane nu au mai rezistat. Batrani si bolnavi, li s-a facut rau in inghesuiala. Aceasta femeie a stat cateva ore la coada. Cu lacrimi povesteste ca sufera de diabet, dar nu a avut bani sa isi cumpere insulina.

O alta batrana a riscat sa fie ranita in imbulzeala, pentru ca a fost impinsa in gardul de protectie. La scurt timp, i s-a facut si ei rau. La inceput, nimeni nu a observat-o, toti fiind preocupati sa se imbulzeasca la coada, iar batrana nu a avut ce sa faca decat sa se aseze pe asfalt.

Targovistenii spun ca au stat la coada umilintei. Dupa ce au muncit o viata, s-au ales cu pensii mizere. Au ajuns sa stea cu mana intinsa spre straini, au ajuns sa se bata pe cateva ajutoare de la Uniunea Europeana.

In timp ce unii se plang ca s-au trezit cu noaptea in cap pentru a se aseza la coada, altii au dovedit ca sunt descurcareti. Au reusit sa prinda repede pachetele cu alimente, pe care le-au incarcat apoi in taxi-uri si au plecat linistiti acasa.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe