PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O MANA INTINSA SINISTRATILOR – VIDEO

O MANA INTINSA SINISTRATILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Un nou ajutor pentru sinistrati. Doua tiruri, incarcate cu 50 de tone de ciment, au plecat astazi din Dambovita, catre judetul Galati, acolo unde luna trecuta, viiturile de proportii au lasat aproape 7000 de oameni fara un acoperis deasupra capului. La solicitarea Crucii Rosii, Carpatcement le-a intins o mana de ajutor sinistratilor, pentru a-si putea reface locuintele.

„Ne exprimăm întreaga compasiune pentru pierderile suferite de locuitorii din Galați și încercăm să fim alături de ei cum putem noi mai mult. Sperăm ca donația făcută de noi să îi ajute să își refacă gospodăriile cât mai repede, astfel încât să treacă mai ușor peste dezastrul care i-a lovit”, a declarat Cristian Voinițchi, directorul Fabricii de ciment Fieni. Transportul de la Carpatcement va ajunge in locatile Cuca si Slobozia Conachi, grav afectate de viiturile puternice.

Crucea Rosie Dambovita a mai trimis pana acum cereale, apa, alimente de stricta necesitate si cherestea, sinistratilor din judetul Galati.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe