PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTOARE LA BUCŞANI

SĂRBĂTOARE LA BUCŞANI

de Mditv
114 vizualizări

Zi dubla de sarbatoare in data de 15 august la Bucsani! Odata cu sarbatorirea Sfintei Marii, localnicii vor marca si sarbatoarea comunei dambovitene in care s-au nascut si isi duc veacul de zi cu zi. Programul cultural-artistic, pregatit de administratia locala, este dedicat atat prochindeilor, cat si celor care se bucura de a doua tinerete.

Ca în fiecare an, în ziua în care credincioşii comemorează Adormirea Maicii Domnului, parcul Dales, din comuna dâmboviţeană Bucşani va fi plin de cetăţeni, care îşi sărbătoresc localitatea de origine. Ziua va începe cu un program dedicat copiilor, cu un spectacol organizat special pentru prichindei, cu animaţie, pictură pe faţă, joacă, mascote şi multe alte surprize. De asemenea, bucşănenii vor participa la slujba religioasă Te Deum, în memoria familiei Dales, care în trecut i-a ajutat pe toţi nevoiaşii din zonă şi a căror avere a fost folosită în scopuri caritabile. Apoi, localnicii se vor putea bucura de un spectacol folcloric, cu specific muntenesc. Interpreţi se seamă ai muzicii româneşti îi vor încanta pe cei prezenţi în parcul Dales, cu un program artistic de exceptie. Simona Dinescu, Maria Loga, Ileana Lăceanu, Neluţă Bucur şi Matteo vor urca pe scena de la Bucsani. Asadar, cetăţenii din comuna Bucşani sunt aşteptaţi într-un cadru natural la dubla sărbătoare din data de 15 august.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe