PRIMA PAGINĂ » Arges » MITĂ ÎN TOALETĂ

MITĂ ÎN TOALETĂ

de Mditv
10 vizualizări

Flagrant ruşinos în judeţul Argeş! Primarul social democrat al comunei Bradu din judeţul Argeş a fost prins de poliţişti în timp ce lua mită în toaleta unui restaurant. Dănut Trandafir Stroe a fost denunţat la parchet de către Marian Niţă cel care trebuia să primească banii. Primarul pesedist oferea mită pentru ca în funcţia de viceprimar să ajungă o persoană agreată de el.

Edilul comunei Bradu, Dănuţ Trandafir Stroe i-a dat mită denunţătorului său Marian Niţă pentru ca fiul acestuia din urmă , consilier local, să voteze drept viceprimar al comunei Bradu, pe Cătălin Mocanu, o persoană agreată de noul primar. Planurile lui Stroe au fost stricate de Niță, care a mers la Parchet și l-a denunțat pe edil. A urmat flagrantul. Primarul a ales să ofere mită în toaleta localului în care aceştia s-au întâlnit pentru a se feri de camerele de supraveghere din restaurant. Edilul oferea o primă tranşă de 3000 de lei în schimbul votului care îl avantaja, urmând ca apoi să îi mai dea lui Marian Niţă încă 3000 de lei pentru a cumpăra votul fiului lui Niţă. Fragmentele din stenograme surprind discuţia care a avut loc între cei doi la toaletă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a noului primar din comuna Bradu, Dănuţ Trandafir Stroe, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe