PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SARBATOAREA CAMPIONILOR – VIDEO

SARBATOAREA CAMPIONILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Gaestiul este in sarbatoare! Orasul dambovitean a implinit 515 ani de atestare documentara, iar autoritatile locale le-au pregatit gaestinilor o sarbatoare asa cum nu au mai vazut de multi ani. Defilari, spectacole, intreceri sportive si nelipsitul foc de artificii, acestea sunt numai cateva motive pentru care Gaestiul este in aceste zile locul unde distractia este la ea acasa. In acest an, manifestarile organizate de autoritati au fost dedicate campionilor! Formatiile artistice, sportivii si elevii olimpici au fost premiati de primarul Gaestiului.

Parada motocicletelor, organizata in Gaesti, a avut mare priza la public. Pasionatii de motoare s-au plimbat prin centrul orasului. Nu au lipsit nici cascadoriile pe doua sau patru roti.

Nici biciclistii nu s-au lasat mai prejos si au participat si ei la un cross. Sportivii din numeroase judete ale tarii si de toate varstele si-au dat intalnire la Gaesti. Crosul veteranilor a reunit pasionati de atletism din Alba Iulia, Ploiesti, Bucuresti sau Brasov. Miscare au facut insa si elevii. La cross-urile organizate in Gaesti au fost peste 200 de participanti. Cel mai mic, sase ani, iar cel mai varstnic, 90! Nu au plecat acasa, pana nu au primit din partea autoritatilor o diploma si o cupa.

Sarbatoarea a continuat cu un festival, la care au participat grupuri artistice din toata tara.

Gaestenii au avut parte si de un targ, de ziua orasului. Comerciantii au fost multumiti de vanzari, la fel si clientii, care nu au rezistat tentatiei de a-si cumpara mici si bere.

Autoritatile locale au denumit manifestarile din acest an Sarbatoarea Campionilor, pentru ca, spun ei, Gaestiul nu duce lipsa de elite, in toate domeniile.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe