PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SARCINĂ ÎMPĂRȚITĂ PRIMĂRIILOR – VIDEO

SARCINĂ ÎMPĂRȚITĂ PRIMĂRIILOR – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Actiunea camera mobila prin judet pentru punerea in legalitate a persoanelor care au actele de identitate expirate s-a bucurat de succes in judetul Dambovita. Sute de persoane din cele 19 localitati arondate municipiului Targoviste au beneficiat de noua modalitate de realizare a buletinelor. Caravana pentru intocmirea actelor de identitate va circula prin judet si in perioada urmatoare.

In aceasta perioada angajatii primariei Targoviste se deplaseaza in fiecare din cele 19 localitati arondate municipiului pentru a prelua cererile de eliberare a actului de identitate. In comuna Dragomiresti din judetul Dambovita 90 de persoane s-au bucurat de noile servicii oferite de autoritati.

In acest fel persoanele care au actul de identitate expirat nu mai sunt nevoite sa se deplaseze in Targoviste pentru obtinerea actului de identitate deoarece eliberarea buletinelor se va face in comuna de domiciliu, prin intermediul posturilor de politie.

Astfel de actiuni vor continua in toate localitatile unde primariile si-au aratat disponibilitatea de a sprijini Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor.

De aceasta actiune beneficiaza in special persoanele care nu se pot deplasa din localitatile de domiciliu, bolnavii sau persoanele aflate in arest la domiciliu. Campania se adreseaza insa si celorlalte persoane care au actul de identitate expirat sau urmeaza sa le expire in urmatoarele sase luni, precum si minorilor care au 14 ani.

 

 

Valentin Popescu

Eduard Găiseanu

 

http://youtu.be/OUwn9tHIKIM

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe