PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ LA DOICEŞTI – VIDEO

SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ LA DOICEŞTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

Panica a pus stapanire, luni seara,  pe localitatea Doicesti dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma. Barbatul, in varsta de 29 de ani, a facut uz de arma dupa ce ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Linistea serii a fost spulberata luni seara la Doicesti de mai mute focuri de arma care s-au facut auzite in centrul localitatii Doicesti. Pistolarul sustine ca a folosit arma detinuta legal in scop de aparare, fiind amenintat chiar cu moartea de mai multi barbati cu care acesta ar fi avut mai multe conflicte.

Martorii spun ca pistolarul de ocazie a facut uz de arma nefiind provocat de nimeni. Ei spun ca acesta purta permanent arma asupra lui, chiar la vedere.

Politia a confirmat ca au fost trase mai multe focuri, dupa ce a audiat mai multi martori. Daca pistolarul va fi gasit vinovat acesta risca sa piarda dreptul de a mai detine arma. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru amenintari.

 

Echipa: Iulian Banaseanu, Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe