PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VESTI BUNE PENTRU PARINTI! – VIDEO

VESTI BUNE PENTRU PARINTI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Problema aglomeratiei din cresele targoviste este pe cale sa fie rezolvata. Din toamna va fi suplimentat numarul de locuri, prin darea in folosinta a altor doua crese noi. Vestea buna este ca si contributia parintilor ar putea ramane la acelasi cuantum ca si anul trecut, adica 7 lei pe zi. Iar parintii cu venituri mai mic1 de 120 de lei vor fi scutiti de plata.

Directia de Asitenta Sociala din Targoviste a inceput sa primeasca solicitarile de inscriere a micutilor in cresele de stat. Pana acum numarul cererilor a ajuns la 500. Cu toate acestea reprezentantii DAS sustin ca vor face fata in anul scolar 2013-2014, in conditiile in care din toamna numarul de locuri libere va ajunge la 320. Din luna august vor fi date in folosinta doua noi crese, in cartierul Sagricom, cu 20 de locuri si pe strada Nicolae Filipescu, Cresa Spiridus cu 40 de locuri.

In total din toamna parintii vor avea la dispozitie sunt opt crese in municipiul Targoviste. Inscrierile au inceput deja si vor continua pana in luna august, cand se va face si repartitia. Pana atunci vor fi facute anchetele sdociale la domiciliu. Urmeaza ca tariful platit de parinti sa fie stabilit in urmatoarea sedinta de consiliu.

Copiii din cresele Targovistene beneficiaza de trei mese pe zi: mic dejun, pranz si o gustare la ora 16:00. In functie de cerintele parintilor, programul de lucru este de la ora 06:00 la ora18:00.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe