PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Scandal cu un motiv halucinant intr-un oras din Muntenia: daca se bat copiii, se bat si parintii! A intervenit Politia!

Scandal cu un motiv halucinant intr-un oras din Muntenia: daca se bat copiii, se bat si parintii! A intervenit Politia!

de Moise Razvan
513 vizualizări

Un scandal cu un motiv halucinant a izbucnit pe strazile municipiul Ploiesti din judetul Prahova: o cearta copilareasca a degenerat dupa interventia parintilor! Acestia din urma insa nu au calmat spiritele, ci au sfarsit prin a se ataca unii pe altii!

Politistii din cadrul Sectiei nr.3 de Politie Ploiesti au fost sesizati, marti noapte, de o femeie si s-au deplasat la fata locului unde au descoperit ca intre doua minore cu varstele de 12, respectiv 14 ani si doi minori cu varstele de 8, respectiv 13 ani a avut loc un conflict la locul de joaca.

„Ulterior, in conflict au intervenit parintii minorilor, care si-au adresat cuvinte jignitoare, lovindu-se reciproc. In urma altercatiei, nicio persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale”, a precizat Inspectoratul de Politie Judetean Prahova.

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul unitatii de politie in vederea audierii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe