PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL ÎN CIMITIR – VIDEO

SCANDAL ÎN CIMITIR – VIDEO

de admin
94 vizualizări

Nici mortii nu mai au liniste. Un adevarat scandal s-a iscat intr-un cimitir din Dealu Frumos, Dambovita, unde rudele se cearta intre ele pe un mormant. Pe de o parte o batrana de 93 de ani, care sustine ca mormantul este al ei, pentru ca acolo si-a ingropat parintii. In cealalta tabara se afla familia nepotului batranei, care a murit si va fi ingropat in acelasi mormant. Priveghiul barbatului a fost tulburat de acest scandal, la fel si mortii, care au fost astazi dezgropati. S-a lasat si cu plangeri la politie.Ramane de vazut cine va pune capat acestui scandal, care a tulburat si somnul de veci al celor adormiti.
Aceasta batrana de 93 de ani povesteste cu lacrimi ca nu mai are somn, de cand a aflat ca ii vor fi dezgropati parintii. Nu intelege de ce rudele vor sa il ingroape pe nepotul sau in acest loc de veci, pe acre il ingrijeste de aproape 60 de ani.
In timp ce batrana ei plange, fata ei este hotarata sa faca dreptate. A mers si la politie, unde si-a reclamat rudele. Spune ca mormantul este al mamei sale si ca a fost profanat, osemintele bunicilor ei fiind dezgropate fara permisiune.
Femeia recunoaste insa ca nu a platit niciodata taxa pentru acest mormant, dar spune ca nici nu i s-a cerut vreun leu. Consilierul de la biserica are insa alta parere: nu poti sa ai pretentii la un loc de veci, fara sa platesti taxa anuala.
Cei reclamati nu vor sa comenteze prea mult acest subiect, doar ca au dreptul la acest loc de veci, penrtu ca au platit taxele necesare.
Femeia este hotarata insa sa isi faca dreptate, chiar daca asta inseamna ca nu vor avea liniste nici cei vii, nici morti.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe