PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARGEȘENII AU PREȘEDINTE – VIDEO

ARGEȘENII AU PREȘEDINTE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC a castigat detasat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Arges cu 58,1% din voturi. Noul sef ales al administratiei argesene este urmat , la mare distanta, de candidatii PNL si PDL.
Tecau a candidat din postura de presedinte interimar al Consiliului Judetean, dupa ce la inceputul acestui an prefectul a semnat ordinul privind incetarea mandatului fostului sef al adminsitratiei judetene, Constantin Nicolescu. Ordinul a fost semnat in conditiile in care Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictelor de interese de catre Nicolescu. Florin Tecau a fost ales presedinte cu 58,1 la suta din voturi, el fiind votat de 87.025 alegatori. Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PNL Ion Popa, senator in functie, cu 14,1 procente, iar pe al treilea loc se pozitioneaza candidatul PDL, deputatul Catalin Teodorescu, care a primit 17.486 de voturi, reprezentand 11,7%.
Florin Tecau spune ca va continua proiectele incepute in judet si va demara altele noi in vederea consolidarii economice a Argesului.

Cristi Ionică/Iulian Bănășanu
Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe